Raid Poronkusema 23.1.-1.2.2009

Raid Home - Route Map - MiniRaid Vehu - Participants - Links - News - Diary & FAQ - englanniksi

Raid Poronkusema 23.1.-1.2.2009

Kymmenen Raid Laponien jättämä tyhjiö on kaivannut täytettä ja nyt lopulta on päätetty järjestää jotain "kevyempää" pienemmälle porukalle. Tiedoituskin on toiminut pelkästään puskaradion välityksellä. Osallistujia on nyt n. 30 henkeä ja viitisentoista sätkää. Ulkolaisia rättäristejä on tulossa Australiasta, Ranskasta, Belgiasta, Britanniasta, Hollannista, Italiasta, Saksasta, Itävallasta ja Ruotsista. Mukana on toki liuta suomalaisia järjestelijöitäkin.

Yöpymispaikat huomioiden muutama kuljin kenties mahtuisi vielä mukaan varsinkin organisaation avuksi. Suomalaisilta mahdollisilta osallistujilta toivomme aitoa kiinnostusta ulkomaanelävien kanssa seurustelemiseen.

Retki on tarkoitettu nimenomaan Citroen 2CV:ille ja sen mallimuunnoksille. Oiva valinta talviautoiluun!

Raid on ranskaa ja tarkoittaa "retkuetta". Citroenin tehdas aikoinaan järjesti erilaisia raideja 2CV:n luotettavuuden osoittamiseksi: Raid Afrique, Raid Paris-Kaboul jne. Nykyään raideja järjestävät harrastajat eri puolella maailmaa. Monet nyt Lappiin tulevista olivat aiemmin tänä vuonna mukana Raid Australiassa.

 

päivitetty 20.01.09

LEHDISTÖTIEDOITE Word dokumenttina


kuva Mark Lewis

Tervetuloa!

 

 

Reitti on kutakuinkin Mikkeli-Anetjärvi-Saariselkä- (Kautokeino)-Hetta-Hailuoto-Vehu ajalla 23.1.-1.2.2008. eli tammikuun viimeinen viikko ja viikonloput päälle. Siellä voisi olla hyvässä lykyssä oikea talvikin pikku haasteineen. Ulkolaisille Suomessa ajelua kertynee 3000-3500 km kaikkineen. Katso tarkemmin Participants- ja Route map -linkeistä.

Matkailullisia vinkkejä otetaan mieluusti vastaan. Tervetuloa ihmettelemään värikästä retkuetta matkan varrelle.Joukkoon on lähdössä mm. kaksi nelivetoista 2CV-erikoismallia Englannista.

Reitti päättyy 30.1.-1.2.09 MiniRaid Vehu -tapahtumaan, jonne kaikki kiltalaiset ja muutkin ovat tervetulleita raidilaisia tapaamaan, mutta ilmoitathan tulostasi ennakkoon.

Mielellään tapaamme myös tiedoitusvälineiden edustajia omien aikataulutustemme puitteissa.

Yhteydenotot:
Jukka Isomäki,
> sähköposti : fin2cv-ät-saunalahti.fi
gsm : o4o72oo211 (myös matkan päällä)

Diarysta voinet lukea tapahtumista matkan aikana, jos vain suinkin ehdimme raportoimaan.

Copyright 2007. Mulqvist & Mulqvist Productions